Аз съм сам, за теб мечтая много,
сърцето ми е твое, ти си жената,
да дойдеш пак моля се на Бога,
че си красива, че си светлината.
Ела сред пролетното утро,
с лъчи неземни ме огрей,
да те видя скоро, още утре,
с мен танцувай и живей!
В мъка, в болка дойде ти,
мир, хармония ти ми даде,
като птица към мен полети,
ела при мен, моя радост!
© Георги Todos los derechos reservados