Къде се крие слънцето?
В онези големи, кафяви очи,
със дълги, извити детски ресни!
Ту тъжни, ту весели
пълни с мечти!
Ах, как обичам тези очи!
И чипо носле и мънички устни,
усмивката сладка
и пухкави бузки!
Най-ценното нещо в този живот,
две малки момиченца,
моята любов!
© Кристина Ангелова Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Ще откриете, че животът все още си заслужава, ако просто се усмихнете »