Ако обичаш слънцето, не му изневеряваш през нощта,
защото луната отразява неговата светлина.
Може би е невъзможна любовта между залеза и зората,
но това не важи за слънцето и луната.
Как по-силно любовта си да изразиш,
ако не с на любимия си светлината да блестиш?
© Катя Павлова Todos los derechos reservados