Слънцето през прозореца наднича,
като мило братче, което ме обича.
Сутрин буди ме и нежни слова изрича.
„Добро утро мое мило сестриче“.
Денят е слънчев и красив,
бъди усмихната, щастлива,
бъди това което си, мечтай.
Бъди Слънце, бъди нежен рай.
Лято е с вишнев цвят.
Лято е с мечти красиви.
Лято е, днес е празник,
от сърце си нещо пожелай.
Вярвай, то ще се сбъдне.
Празникът го повелява.
В сърцето юни пак ще бъде май.
Аз вярвам в теб. И ти повярвай!
Сякаш ти се струва, че сънуваш.
Чуй щурчето песен пее.
Виж калинка пъстроцветна.
Четирилистна детелина!Лято е!
Мое мъничко сестриче,
усмихни се и повярвай в мечтите.
Слънчев лъч дарявам ти сега.
Добро утро ти желая и много светлина.
© С. П. Todos los derechos reservados