18 feb 2010, 13:35

Слънчев сън 

  Poesía » Otra
490 0 0

 

 

 

 

Слънчев сън.

 

Слънчев сън

кога ли ще дойде на гости,

да изпъкне сивото още.

 

Празен лист

по-изпълнен от Господ,

и все пак празен,

все още.

 

Кой с пръст ще посочи нататък,

и ще каже:

«Той идва,

но връща се сякаш».

 

 

 

 

 

 

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??