В съня ти нощем аз пристигам,
като очакван сякаш гост.
Сърцето влюбено достигам –
към него хвърлям слънчев мост.
Душата ти с памук изваждам
и я понасям на ръце.
Към твоя смисъл се нагаждам
с усмивка бяла на лице.
Душата ти до мойта слагам –
една до друга, като цвят.
Стократно аз се обзалагам,
че наш ще бъде този свят.
Нощта във ден ни се превръща
и свети утрото в очи.
И слънце с радост ни прегръща
със топлите ръце – лъчи.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Радвам се, че харесвате! Желая ви хубав ден!