Достатъчен е само слънчев лъч, за да разсее многото сенки
Слънчевият изгрев
Достатъчен е само слънчев лъч,
за да разсее сенките на мрака!
Денят да се пробуди с детска глъч,
и яркия си изгрев да дочака.
Съзирам две усмихнати деца,
които скачат весело и пеят.
Със ведри и усмихнати лица,
поглеждат слънцето и му се смеят!
И блясъкът на техните очи,
дори и Слънчо може да надгрее.
Пред звънкият им смях , градът мълчи,
способен мрачни сенки да разсее.
© Невена Колева Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Достатъчен е един слънчев лъч, за да разсее много сенки »