Слънчево усещане
Синьо и безоблачно небе,
слънцето разпалено пече.
Мирис на окосени ниви,
мечтите ни са още живи.
Ниви слънчогледови се реят,
слънчевите питки зреят.
Слънцето с очи следят,
златните коси блестят.
Слънцето блести, блести,
пали със своите лъчи.
Чувствам на живота топлината,
лятото е в мен самата.
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados