Утрото посрещна ме с усмивка,
погали ме със слънчеви лъчи.
Слънце през прозореца наднича,
слънце свети в моите очи.
Летният ветрец ми шепне тихо:
„Бъди щастлива в този хубав ден!“
Светът прекрасен съучастно се усмихва…
Слънчевото утро е направено за мен!
© Или Дадарова Todos los derechos reservados