Навярно нощта ти е
с дъх на липи
а утрото -
слънчево вричане.
Отеква шум
на море и вълни
и сънен копнеж
за обичане.
Навярно
усещаш ме
с лекия бриз -
милувка,
докосване,
страст.
Галя очите ти -
нежен каприз...
не вятърът -
целувам те аз!
© Валка Todos los derechos reservados