10 jun 2009, 9:43

Слънчево зайче 

  Poesía » Para niños
1515 0 20

Ох, отде се взе, не знам,

ама вече се не трае!

Скокне тука, скокне там –

иска ужким да играем,

а пък все ме заслепява!

Май нахално вече става

и ще взема да го хвана!

Но къде ли пак се дяна!?

Вече взе да ми омръзва

зайчето му опустяло.

Всеки път ми се изплъзва...

Ако имах огледало,

друга би била играта.

Вместо да ме дразни бате,

да го питам аз тогава –

кой кого ще заслепява!?

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??