Хайде да се запознаем -
Гошко казвам се, а ти
искаш ли да си играем
и да правиме бели?
Мънички ще са, шегички,
които всеки ще разсмеят,
че възрастните са ми скучни всички -
Как така намръщено живеят?
На баба Цеца черен е котакът,
а това не е изобщо интересно!
Ето, виж, боичките ми чакат,
шарен той ще стане много лесно...
И когато вземе да мяучи
размахващ розовата си опашка,
и лилавите мустаци щом засучи,
всеки ще усмихне и ще шашка.
Е, такива имам сто идеи,
само трябват ми другарчета за тях!
Тогава ще постигна своите цели -
Да излекувам възрастните с смях!
08.03.2023.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Темата защо няма начин... ще я прескоча!
Предизвикателството е детско и не е тук мястото, иначе имам много за казване, но ще му дойде времето 😊
А иначе смених телефона и с паролата дотук... Лесно можех да я извадя всъщност, но не ми се занимаваше, честно казано.
И с мен, и без мен Откровения си върви добре.
Но скоро се зарових в няколко мои стари тетрадки с творби и случайно я открих...
И тогава реших пак да се върне тук 😋
Трогна ме и затова... 😊Голям Мерсаж😊