Смисъл
Самият живот си е нашият смисъл,
живеем го, страдаме и от него боли!
Но наш си е той, осъзнаваме истини
дори във сърцето да има бодли.
И деца бяхме мънички, бързахме, раснахме,
тичахме всички за свойте мечти.
Сега сме на възраст преклонна и знаеща,
осъзнаваща всичките детски бели.
Сега на обратно сме пак към детинското,
тичайки там към наш'те игри.
Осъзнали детиското - истински чистото
на душите, мечтаейки в детски игри.
© Михаил Михайлов Todos los derechos reservados
живеем го, страдаме и от него боли!"
Поздрав за невероятния стих.