СМС-но
Спиш ли? Аз не мога да мигна!
Щом затворя очи и очите ти виждам.
Красиви. Големи. Като индиански огньове.
И пълни с живот. И с любов пълни.
Спиш ли? Аз не мога да мигна!
Въртя се в леглото и за тебе си мисля.
Липсва ми близостта ти...
Дъхът ти ми липсва.
И усмивката. Ах, тази усмивка!
И смехът ти ми липсва.
Породен от моите смешки нелепи,
като чанове медни моя ден да оглася.
И ръцете ти... Боже, ръцете ти!
Дето с нежност и страст ме обгръщат.
Липсваш ми страшно – до болка, до лудост...
а не зная кога ще те видя отново.
Спиш ли? Аз не мога да мигна!
© Наско Енев - РИМПО Todos los derechos reservados