Слеят ли се две души,
това ще бъдем аз и ти.
Ще се обичаме,ще се смеем,
ще се радваме,ще пеем.
Любовта е пред нас!
Да,това съм аз,
унесена в мечти за теб.
И с нетърпение очаквам следващия ден,
когато пак ще бъдеш ти до мен.
Ще се обичаме, ще се смеем
и с любовта ще живеем!
© Деси Бойчева Todos los derechos reservados
И живота е пред теб!
Продължавай!