Аз искам искрено да вярвам,
че ти не криеш само зло,
че след прегръдката ти хладна
е тихо, топло и добро.
Аз много искам да повярвам,
че страшно е ако греша,
ако в тъмата безпощадна
без спомен тлеем във нощта.
Аз искам да повярвам - много,
че хората, които взе,
ще видят светлина отново,
че за добро ни ги отне.
О, Смърт, аз искам да повярвам,
че водиш ни към светъл свят,
но няма как това да зная -
остана спомена за тях.
© Силвана Todos los derechos reservados