19 sept 2007, 8:33

Смърт 

  Poesía
900 0 4
Защо толкоз кратък е животът,
защо умира всекиго от нас,
СМЪРТА  злокобна всеки ще посрещне,
с усмивка мрачна там, на своя праг!

Милиони хора са умрели,
но никой нищичко не е разбрал,
единствено, когато ний умреме,
ще и видим ЦАРСТВЕНИЯ храм!!!

След нас милиони хора ще останат,
и те нищо да не разберат,
но тежкия им ред с годините ще дойде,
ЗЛОКОБНАТА в лицето да съзрат!!!

© Диана Станева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??