Ти си там, но не ми пука.
Какво ще направиш, за да повярвам отново?
Не ме касае вече за твоята любов.
Фантазията, тя те промени.
Когато се събуди звярът, ние всички бягаме.
Но и никога не успяваме да стигнем до реалността.
Демоните и музите танцуват в пламъци.
Легионите вече се събуждат, ние ще умрем завинаги.
© Мъченик на Изкуството Todos los derechos reservados