Невинно мъничко дете,
мрак, гора и тъмнина,
гарван, разперени криле,
самота, изгубена душа,
страх, просмукан в земята...
Писък се чува от гората.
Вълк върви към светлината.
Опит, среща с луната.
Вик се чува сред дървета.
Кръв се стича по тревата.
Труп. Умряло е детето...
Смърт. Разтърсва се земята...
© Анна Лалова Todos los derechos reservados