Дори и далеч,
дори и разделени,
има един безспорен факт!
Любовта ни свърза двама в свещен пакт!
Сърцето твое моето зове,
и пламнали изгарят две вплетени ръце.
Телата слети в огъня горят,
душите не спират да летят!
Раят или Адът вече нямат значение!
Ти си този Рай,
ти си това спокойствие,
нужно ми за вдъхновение!
Но и в Ада да беше щях да съм с теб до край,
в пламъци да горим до безкрай!
С теб да сме двама заедно във вечността!
Нека сме престъпници,
нека бъдем прокълнати,
грешници в тоз живот,
на Любовта превърнахме се в роб!
С Нея,обаче и смъртта ще победим,
и своята история ще продължим!
Изгубвам се в тези твои сини очи,
и сякаш времето спира да лети.
В тях виждам нежност,
обич и топлина...
Не искам да спра да ги гледам...
... дори и след смъртта!!!
© Бояна Петрова Todos los derechos reservados