Снежинки
Добрият Бог ни прати сняг,
хвърчат, летят снежинки,
дружен и прекрасен бяг
на групи и дружинки.
Пилей ги вятъра встрани
и те се заиграват,
насам-натам и настрани
всички им се възхищават.
Ту едри на парцали
или малки като пух,
свежа радост са ни дали,
излъчват превъзходен дух.
28.11.2018 г. Ивета Попова
© Ивета Стоянова Todos los derechos reservados