Сняг
По Коледа дали стават чудеса?
Дали ангелите слизат от тез сини небеса?
Дали мечтите стават реалност,
или всички тези въпроси са една баналност?
Дядо Коледа, ти дали съществуваш
и дали с подаръче ще ме добруваш?
Аз само него искам за подарък,
да ме заслепи с блясъка си ярък.
Да почувствам неговите устни нежни,
да погаля бузките му белоснежни.
Искам само с Снежко да играя
и с приказките си да го омая.
Чакам белия си гост,
пред прозореца на пост.
Ето, Коледа е вече,
© Мира Todos los derechos reservados