СНЯГ
Топлят снежинките дните ни:
една,
две
три...
И в коледното броене
забравям за теб.
Забравяш за мене.
Светът е голям.
Светът е вълшебен.
Не е снежно топене.
Последни
снежинки
за сбогом.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados