сняг....душа...
а в нея тъмнина
една лъжа покриваща съня
седи тупти...сърцето ми не спи
един живот...изпълнени мечти
боли ли...знам,не знам
душата ми кърви ли
просто аз съм сам
поел по пътищата криви
боли...гори ли
и пак сърцето ми...тупти ли
един блян...едно желание
бял гълъб...носещ тъжно...
още топло моето посление
попива нежно...
в нечие съзнание.
© Елмо Todos los derechos reservados