СНЯГ ПРЕЗ АВГУСТ
посред лято
той рисува сняг
стволове прекършени
една гора без хора
и без птици
докосвам
премръзналата му ръка
и пускам в нея
няколко трошици...
12.09.2012 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados