Лъжат ни бойковци койоти.
Пълни са те с имоти.
А клошар на улицата стои.
Бедният, няма какво да яде. Плачи!
Редно ли е хората на труда да мизеруват
и пенсионерите почти да гладуват,
а хайлайфът престъпен да печели
за сметка на деца умрели?!
Да се борим за законност и ред
и от чешмите ще потече мед.
На мизерията да турим край.
Да ги вкараме в затвора и ще бъде рай!
© Георги Todos los derechos reservados