Обичам да гърми!
Защото е страшно…
Защото е тъмно. Защото ще вали.
Обичам да вали!
Защото е тъжно…
Защото се стичат многобройни сълзи
по стъклата, по очите.
Защото боли…
Обичам да боли!
Защото ми напомня за теб.
Защото те няма.
Обичам да те няма!
Защото е страшно…
Защото е тъжно…
Защото боли…
Но все някога ще свърши!!!
А после…
Ще спре да гърми!
Ще спре да вали!
Ще спре да боли!
Ще те преживея!
© Ангелина Стойчева Todos los derechos reservados