Македония вчера сама определи своя път.
За туй виновен бе македонският съд.
Той се оказа изключително недемократичен.
Проблемът тук не е само личен.
Те се имат за някакви аватари,
а нас ни смятат за... татари!
Как не ги е срам - да отнемат детето на тази жена!
Но за ЕС и НАТО няма да имат подкрепата на нашата страна!
© Георги Todos los derechos reservados