Спи, принцесо, спи!
Да се събудиш вече не е важно.
В съня сърцето не боли,
не чувства любовта продажна.
Спи, принцесо, спи!
Още сто години чакай твоята целувка.
Принцът не идва нали?
Ненужно е... всичко е просто преструвка...
Сънят ти дълбок те спаси
от миражи измамни.
Спи, принцесо, спи!
Твоята приказка свърши отдавна.
14.02.2016 г.
Бадемов Цвят
© Mimi Ivanova Todos los derechos reservados