СПИРАЛА
Аз нищо няма да ти кажа –
оставям те със немите стени,
с картината – последна стража -
прозорците с изцъклени вини.
На гръб ще нося злата мъка –
с очи, обречени в раздяла.
А времето от своя ъгъл –
рисува вечната спирала…
© Мимо Николов Todos los derechos reservados