Споделено
Стиховете може би написах.
Градинката си подредих.
...
После къщата потоп я влече.
Дървото си посечено открих...
Най-скъпите звезди са горе вече,
а аз трупам със годините инат...
И всеки божи ден
благославям
враговете си,
защото
най-силно вярвали са в мен...
07.11.2012 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados