По поляната
на сънищата вървя.
Сърцето ми,
дори заспало е...
Душата ми крачи
по росната трева,
пътечка е видяла...
Ще тръгне по нея аз сега,
че води ме към тебе...
Не искам в този свят
да съм сама...
Радвам се
и на капчиците роса
по тучната трева,
но искам тази радост
да споделям с тебе...
© МД Todos los derechos reservados
Душата ми крачи
по росната трева,
пътечка е видяла...
Ще тръгне по нея аз сега,
че води ме към тебе...