13 may 2009, 12:33

Спомен 

  Poesía » De amor
986 0 1

Когато си далече,

                                когато съм далеч

сред нощите безкрайни,

                                             когато си самотен,

когато си смутен,

                                когато искаш малко топлина,

когато чувстваш празнина,

                                                  вземи и прочети тез думи:

 

"Далече някъде в нощта

един човек за теб жадува,

един човек за теб тъгува.

Не се усмихвай. Да, това съм аз.

В нощта безкрайна и огромна

ти изпращам аз много обич и топлина,

за да стопля всичко в теб."

 

Когато си далече,

                                когато съм далеч,

прочети тез редове

                                    и си спомни за МЕН.

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??