14 may 2009, 19:54

Спомен за едни очи 

  Poesía » De amor
1007 0 2

 

СПОМЕН ЗА ЕДНИ ОЧИ

 

 

Отново този залез зад морето

напомня ми за твоите небесни очи

Колко болка таи се в сърцето,

колко много изхабени сълзи.

 

Душата студена е, нощна пустиня.

Като камък тежи и в мен любовта.

Изморих се! Изморих се да викам след тебе,

давеща се в своята мечта.

 

Не търси искрицата пламък във мене.

Тя отиде си с теб - било е съдба.

Любовта тъй скъпа от мене да вземе

единствената в мрака светлинка.

 

Но ти гори, сърце, ако още имаш сили

и в тази болка пак живей, пламти!

Аз вече нямам нищо, мили,

само спомена за сините очи...

 

 

 

 

© Симс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Спомените са най-болезненото нещо, което остава в сърцето. Но винаги е по-добре да ги имаме и да ги пазим възможно най-дълго, защото понякога са единственото,което ни остава.А с този стих,споменът определено ще бъде вечен...Поздрав!
  • Само спомена... спомените винаги живеят с нас,понякога от тях боли,но по добре с тях,отколкото без.
Propuestas
: ??:??