Романтични и жарки все още са летните нощи -
на пясъка нежно се сгушват тела в тела.
Усещат как времето бяга и тези им мигове
ще пренесат топлина и уют във зимата зла.
А летният флирт, като морския повей
ще пази спомени с аромат и цвят на море.
Горещи и страстни, и искрено влюбени,
песенни, лятото ще скътат в свойте души.
Спомени за бяла пътека, разстлана в морето,
за блестящи от нежност светли звезди,
за песъчинки, втъкали горещото в себе си
претворили красивото лято в студените дни.
Ще опита бездушния град и това ежедневие
полъхът от летния, нежния флирт да стопи.
Но той ще остане скрит в душите, в мислите,
в ритъма на сърцата в две завинаги млади души.
© Петя Кръстева Todos los derechos reservados