Чу ли тази песен...
сети ли се за онази есен...
Спомни ли си моите очи,
потъна в тях завинаги...
Усети ли аромата на нощта?
Питаш ли къде съм аз сега?
Не разбра ли, че още съм сама...
Живееш ли в спомена?
На кое легло заспиваш,
на нашето, на моята страна...
От себе ли се скриваш
като не споменаваш мойте имена...
Аз не се страхувам, че ще ме забравиш!
Не се страхувам и че ще боли...
Ти винаги ще ме намираш...
в чуждите женски очи...
© Todos los derechos reservados