Спомени
Спомени, спомени, спомени -
нахлуват в наш' те души.
Кръжат като птици наесен,
понесли МЛАДЕЖКИ МЕЧТИ.
Отлитат в незнайни посокиq
когато в забрава си ти,
но чуят ли старата песен -
те вкупом долитат за миг.
И полъх от буйни години
отново в сърца ни искри...
В спомени тихо унесени
долитат младежки мечти...
© Гергана Спасова Todos los derechos reservados