8 dic 2011, 23:41

Спомени 

  Poesía » Otra
440 0 2

Спомени прекрасни в сърцето ми остават

за отминалите сладки дни,

Животът е прекрасен, осъзнавам,

и не заслужава той сълзи.

 

Аз искам бясно да живея,

да не спазвам чужди правила,

искам силно да се смея,

далеч от завист, злоба, суета.

 

От днес живея както аз реша,

не ще да плащам чужди грешки,

на кой му пука, че греша,

нали всички грешки са човешки.

 

С усмивки ще са пълни дните,

ще гледам само напред,

за него свършиха сълзите,

сега на щастието е ред.

 

Спомени прекрасни в сърцето ми ще има

от идващите сладки дни.

Животът е прекрасен - осъзнах го,

и не заслужава той сълзи!

© Десислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??