Спомени
Ще минават дни и много зими .
Снегът ще пада бавно в твойте коси.
Погледът ти ще е вперен надалече, какво ли търсят твойте очи?
Една пътека ще белее от луната
Ще си спомниш , че по нея - с мене си минавал ти
и от спомените няма да ти става леко - напротив повече ще те боли.
След време ще ме търсиш и ще страдаш тихо.
Сълзи ще се събират в твойте очи,
ще молиш и ще искаш тихомълком топлина и думи нежни
за самотните си дни
© Даниела Василева Todos los derechos reservados