20 may 2016, 8:00

Спомени 

  Poesía
351 0 1

Спомените глождат във сърцето
и разпалват пламенно лицето,
протягам силно аз ръцете,
да изтрия пламъка в очите.
Спомените глождат във сърцето,
прехвърлят години и копнежа,
опитвам се от тях да се освободя
и спокойна, отново, да заспя.
Но не, не искат да си тръгват,
разгарят още повече страстта,
и всяка мисъл се превръща в блян,
а душата ми, това и чака, сякаш.
Спомените глождат ми сърцето,
бурни са, емоциите, често,
скривам някак си лицето,
но няма как да сторя със сърцето.

© Албена Радина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??