19 nov 2007, 8:01

Спомени... 

  Poesía
571 0 6
Спомени...

В спомените аз се вглеждам
и се пренасям мисленно назад,
когато с вяра, воля и надежда,
аз търсех себе си...

И мисля аз за другите с усмивка
и знам за всяка моя добрина,
окриля ме пак двойна сила
в сърцето ми настава
мир, покой и топлина!

И искам, както птицата лети нагоре
с поглед вперен в небето,
така душата ми да бъде извисена
и да не бъде от обиди и лъжи сразена!

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??