2 dic 2009, 10:35

Спомени 

  Poesía » Otra
552 0 6

Разтворих вечерта
във чашата с мастило.
От копчетата
си заших звезди.
Сълзите ми изпраха
нощницата.
От бялото на облаците
ме боли.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??