На:
Йова Рашева
Антоанета Георгиева;
Гергана Иванова
Какво ми трябва друго – нощ, небе,
един приятел, разговор, цигара …
Бутилка отлежало вино… и мезе,
в чест за миналото хубаво и старо.
И после сълзи… сълзи от любов,
за времето, което бурно изживяхме,
за онези спомени, които с благослов,
си спомняме понякога със щастие.
И когато утре пак се разделим
и всеки своя път нанякъде поеме,
ще ни топлят именно онези дни,
които в спомени превръща времето.
18.09.2014
© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados