Мръсни, но необходими,
хартиени, раними,
смачкани, но все пак, ценни
чувства непотребни...
Отломки от любов незабравима,
смачкана-опустошена,
разбила душата ми ранима,
тиха-приглушена,
на парченца дребни,
за тебе вече непотребни...
© Деница Todos los derechos reservados