Все още идваш в съня ми,
и разпалваш моята страст,
неискам ти да си в ума ми,
да ме обсебваш с твойта силна власт!
Все още те сънувам и желая,
как докосваш голото ми тяло,
но неискам да си го призная,
че искам пак да сме едно цяло!
Срам ме е от мен самата,
че имах чувства а ти се подигра,
искам да потъна в дън земята,
че бях за теб една игра!
Лъгахме се, плаках аз от унижение,
че в тебе чувства няма,
а исках просто да направя впечатление!
Какво харесах в теб, и аз незная,
може би едничко нещо,
но неискам да си го призная!
Спри да идваш в моя сън,
не ме докосвай вече,
излез от мен навън,
ти замина си, замина на далече!
© Todos los derechos reservados