5 sept 2007, 10:38

Спри! и помисли 

  Poesía
1195 0 1

Спри! Спри и помисли,

обичаш ли ме ти, кажи?
Не, не бързай, помисли,
за да не съжаляваш после ти!

И накрая "Обичам те" кажи
и с целувка страстна ме дари
и до мен винаги бъди,
за да изгреят две звезди.

© Стоян Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??