18 nov 2007, 20:05

Сравнение 

  Poesía » Otra
832 0 7
 

Сравнение

 

Мястото на шапки и каскети,

струва ми се е в шапкарница

а на самовлюбени поети -

най-добре - в кукувичарница.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??