Сравнение
Да бъдеш зъл:
ненужно е доказване…
Такъв си ти,
приел те е светът.
Добър да бъдеш:
трудно е призвание…
да падаш, ставаш,
страдаш и боли.
Kому е нужно
всичко туй доказване?
Поуката:
сърцето все боли!
© Михаил Михайлов Todos los derechos reservados
когато в него няма капка зло,
така че ти недей унива,
пътеките Господни са незнайна нива...