3 dic 2013, 8:30  

Сред изгреви сияйни 

  Poesía » De amor
467 0 0

Сред изгреви сияйни



Поток от звездопад и светлина
се лее върху земните вселени,
притихнали разцъфнали цветя
ухаят сред безкрая озарени.

Издигната в небесните предели
пулсира многоцветна любовта.
Надежди и мечти политат смели
през чувства, мисли, красота.

И ти си тук! Сред изгреви сияйни.
До мен - и в радост, и в беда.
И нощи с дни са всеотдайни -
за теб - любов, утеха, светлина!

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??