12 ago 2007, 22:42

сред нищото 

  Poesía
564 0 8



сред нищото съм

тихо
толкова глухо
та чак кънти

черно
от тъмнина
пред очите ми
искри

празно
лека съм
но в мен тежи



© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??